Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 15.08.2020 - 12:17


Miktotik vypadavanie trafficu

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Page 1 of 2 12 >
Author Message
frido13
Post subject: Miktotik vypadavanie trafficu  PostPosted: 20.12.2013 - 12:01 #105421
Basic


Joined: Sep 20, 2005
Posts: 271

zdar vedel by niekto objasnit co to zapricinuje?

robí mi to na viacerých spojoch aj v mode ap client aj v mode wds aj s protokolom nv2 aj 802.11 aj s nstreme aj bez

a vypadkov je viac a dlhsie


ci to je rusením alebo je to u 5GHz atheros mikrotik normalne chovanie

http://imgupload.sk/viewer.php?file=5ny ... sob19j.png

dakujem
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
midnight_man
Post subject: RE: Miktotik vypadavanie trafficu  PostPosted: 20.12.2013 - 12:21 #105422
Majster


Joined: Feb 14, 2011
Posts: 2536

nemas v logu dake vypadky spojenia na radiu?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
frido13
Post subject: RE: Miktotik vypadavanie trafficu  PostPosted: 20.12.2013 - 12:27 #105423
Basic


Joined: Sep 20, 2005
Posts: 271

radio je spojene, log nepise nic ani stats nepise ze by dropovalo alebo errorovalo- to len cez winbox videt vypadky

a samozrejme na pouzivaní internetu sa to nepriaznivo podpisuje
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
JOFO
Post subject: RE: Miktotik vypadavanie trafficu  PostPosted: 20.12.2013 - 13:18 #105424
Majster


Joined: Jan 08, 2006
Posts: 2549

ake dosky? aka verzia ROS? ake zdroje?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
frido13
Post subject: RE: Miktotik vypadavanie trafficu  PostPosted: 20.12.2013 - 13:32 #105426
Basic


Joined: Sep 20, 2005
Posts: 271

rozne verzie 5.25 oproti 5.25 aj 6.6 vs 5.26 dosky rb433AH vs RB411L , RB411AH vs rb433AH, zdroje klasicke 18V 1,3A alebo 24V 1A
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
frido13
Post subject: RE: Miktotik vypadavanie trafficu  PostPosted: 20.12.2013 - 13:41 #105427
Basic


Joined: Sep 20, 2005
Posts: 271

karty R52nM oproti sebe , ale robi to aj medzi ubnt kartami sr5- takze neviem ci to bude kartami
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
JOFO
Post subject: RE: Miktotik vypadavanie trafficu  PostPosted: 20.12.2013 - 15:04 #105431
Majster


Joined: Jan 08, 2006
Posts: 2549

robi to len medzi radiami, alebo mas problem uz na ethernete? skus si to testnut, ci nahodou nemas problem na eth casti (vadny kabel, switch, poe a pod)...
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
frido13
Post subject: RE: Miktotik vypadavanie trafficu  PostPosted: 20.12.2013 - 15:48 #105432
Basic


Joined: Sep 20, 2005
Posts: 271

robi to na viacerých spojoch takze ethernet to asi nebude
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
JOFO
Post subject: RE: Miktotik vypadavanie trafficu  PostPosted: 20.12.2013 - 16:39 #105433
Majster


Joined: Jan 08, 2006
Posts: 2549

Uplne by som to hned nevylucoval... mal som napr blbe UTP konektory, ktore robili sarapatu... taktiez sa mi dostal do ruk aj blby kabel...
Skus si putit ping alebo nieco podobne cez ethernet ci ti nebude zahadzovat pakety... inak mi napada uz len vadne zelezo, co nepredpokladam, kedze su to rozne boardy a predpokladam ze aj kupovane v roznom case
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
frido13
Post subject: RE: Miktotik vypadavanie trafficu  PostPosted: 20.12.2013 - 16:45 #105434
Basic


Joined: Sep 20, 2005
Posts: 271

aj tebe to robi?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
JOFO
Post subject: RE: Miktotik vypadavanie trafficu  PostPosted: 20.12.2013 - 16:47 #105436
Majster


Joined: Jan 08, 2006
Posts: 2549

nie.. ja uz rbcka dlhsiu dobu nepouzivam, ale stretol som sa uz s kadecim
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
huncutisko
Post subject: RE: Miktotik vypadavanie trafficu  PostPosted: 22.12.2013 - 21:30 #105458
Basic


Joined: Feb 22, 2009
Posts: 40

JOFO wrote: ›nie.. ja uz rbcka dlhsiu dobu nepouzivam, ale stretol som sa uz s kadecim


Presiel si uplne na UBNT alebo na kable? Ci linksys-cisco a preco?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
JOFO
Post subject: RE: Miktotik vypadavanie trafficu  PostPosted: 22.12.2013 - 23:23 #105460
Majster


Joined: Jan 08, 2006
Posts: 2549

ano, presiel som kompletne na ubnt radia.. je s tym ovela menej problemov ako s mikrotikom. A toughswitche mi uz neraz usetrili zbytocny vyjazd. Na sieti mam uz len 4 mikrotiky (3x RB433AH ako 2,4GHz APcka so zopar klientami a jedno je Jetway s ROS kvoli tomu, ze som si este pred rokmi prekopal LMS, aby ovladalo niektore veci a nechce sa mi to opat prekopavat resp ani nemam na to cas).
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
huncutisko
Post subject: RE: Miktotik vypadavanie trafficu  PostPosted: 23.12.2013 - 23:33 #105467
Basic


Joined: Feb 22, 2009
Posts: 40

Pouzivas edgeroutre na routovanie? Ako sa s tym robi, fakt je to take namakane? Kurna, ja mam skoro vsetko na MKTkoch...
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Thomas
Post subject: RE: Miktotik vypadavanie trafficu  PostPosted: 24.12.2013 - 00:07 #105469
Majster


Joined: Okt 31, 2006
Posts: 2062
Location: TT
to čo je na tom obrázku je stará chyba pri vykreslovaní vo winboxe , minimálne dva roky dozadu mi na to Normis odpísal že to dá programátorom na preverenie ale vzhladom na závažnosť problému to má minimálnu prioritu. Takéto výpadky sú na grafoch vydieť bežne či je to btest , wifi iface , ethernet / sfp ....
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Page 1 of 2 12 >
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)