Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 28.01.2020 - 07:16


Presmerovanie portu 80

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
keksik
Post subject: Presmerovanie portu 80  PostPosted: 24.10.2012 - 21:43 #101136
Basic


Joined: Sep 08, 2005
Posts: 125

Poradte mi prosim , ako mam nastavit NAT portu 80 pre pristup z Internetu na sever na LANke beziaci na tom porte 80. Lebo ked vytvorim jednoduche dst-nat pravidlo (chain=dstnat action=dst-nat to-addresses=192.168.1.1 to-ports=80 protocol=tcp dst-port=80 ) prestanu ist WEB stranky z pocitaca na LAN !!! Shocked
Na blbom krabickovo routri to ide normalne raz dva, no ale na MK asi treba ist na to inak. How??
Diky.
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
pedro4444
Post subject: RE: Presmerovanie portu 80  PostPosted: 24.10.2012 - 21:51 #101138
Ucen


Joined: Júl 15, 2011
Posts: 761

a vsak preco tam chces prave 80?? nemozes si zadavat na nete napr cislo portu :546 a pak zadas ako pises v nate nech ide na ten tvoj server ako 80.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
midnight_man
Post subject: RE: Presmerovanie portu 80  PostPosted: 24.10.2012 - 21:52 #101139
Majster


Joined: Feb 14, 2011
Posts: 2530

chain - dst nat
dst adresa: (verejna IP)
dst port: (verejny port)

action
dst nat
to adresa: ( lokalna IP )
port: (lokalny port)

takto to mas jo?

///normalne ide aj 80, to s netom nema nič spoločne.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
kubiik
Post subject: RE: Presmerovanie portu 80  PostPosted: 24.10.2012 - 21:54 #101140
Guru


Joined: Jan 24, 2004
Posts: 1684

bere ti to cely traffic na 80tku, chyba ti najdi co....
napriklad:
chain=dstnat action=dst-nat to-addresses=<vnutornaIP> to-ports=80 protocol=tcp dst-address=<verejnaIP> dst-port=80
 
 View user's profile Send private message ICQ Number 
Reply with quote Back to top
midnight_man
Post subject: RE: Presmerovanie portu 80  PostPosted: 24.10.2012 - 21:57 #101142
Majster


Joined: Feb 14, 2011
Posts: 2530

kubik si mu to napisal zamerne opacne? Very Happy
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
kubiik
Post subject: RE: Presmerovanie portu 80  PostPosted: 24.10.2012 - 22:14 #101143
Guru


Joined: Jan 24, 2004
Posts: 1684

nechcel som spravit preklep, tak som to pastol z routra;
je to ok, len mozno logickejsie by bolo upravit poradie parametrov, co zasa na funkcionalite nezavazi... vsakze Smile
 
 View user's profile Send private message ICQ Number 
Reply with quote Back to top
keksik
Post subject: RE: Presmerovanie portu 80  PostPosted: 24.10.2012 - 22:16 #101144
Basic


Joined: Sep 08, 2005
Posts: 125

V momente ako som to napisal mi doslo ze zdrojovu IP treba napisat Wink.
Idze. Dik za potvrdenie.
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)