Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 28.01.2020 - 07:51


Usermanager pre viac RB Mikrotik

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
pnavoy
Post subject: Usermanager pre viac RB Mikrotik  PostPosted: 05.04.2012 - 16:07 #97877
Basic


Joined: Mar 10, 2012
Posts: 8

Dobry den.
Na RB750 som uspesne rozchodil usermanager, ale teraz by som chcel
pripojit cez uz existujucu LAN dalsi RB, na ktory napojim dalsie AP-cka v inej budove.
Na druhom RB som vytvoril hotspot, nastavil som adresu Radiusa na IP RB, kde je usermanager a nic. Uzivatelia z usermanageru sa nemozu pripojit na druhy RB.

Viete mi prosim poradit ?

Dakujem.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Thomas
Post subject: RE: Usermanager pre viac RB Mikrotik  PostPosted: 05.04.2012 - 17:00 #97880
Majster


Joined: Okt 31, 2006
Posts: 2062
Location: TT
a určite vie mikrotik robiť radius server ?
sprav hotspot len na jednom mikrotiku a na ostatné apčka to vytahaj cez vlany , alebo GRE tunely .
Takto to máme spravené aj my na sieti , jeden mikrotikacky hotspot v datacentre a odtial gre alebo VLANy na jednotlive hotspot apčka
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
kupci
Post subject: RE: Usermanager pre viac RB Mikrotik  PostPosted: 28.07.2012 - 19:59 #99787
Basic


Joined: Apr 19, 2012
Posts: 45

Thomas wrote: ›a určite vie mikrotik robiť radius server ?
sprav hotspot len na jednom mikrotiku a na ostatné apčka to vytahaj cez vlany , alebo GRE tunely .
Takto to máme spravené aj my na sieti , jeden mikrotikacky hotspot v datacentre a odtial gre alebo VLANy na jednotlive hotspot apčka


a to na kazdu VLANu mas vycleneny rozsah IP alebo mas jeden velky rozsah kde si samo berie IP napr. 10.0.0.1-10.1.0.254
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)