Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 27.11.2020 - 23:48


Asus WL500 a STAROS?

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
Saigon
Post subject: Asus WL500 a STAROS?  PostPosted: 16.09.2005 - 00:41 #23053
Basic


Joined: Mar 13, 2004
Posts: 226
Location: Maly Cepcin
Je nejaka moznost napchat do asusa WL500 staros? Potrebujem spravit spoj cca 4km na 5Ghz a mam navyse dva asusy takze by ma to vyslo menej ako cpx alebo wrap.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
mgx
Post subject: nie  PostPosted: 16.09.2005 - 12:36 #23060
Guru


Joined: Dec 27, 2002
Posts: 1504

zial, asus 500g ma len 2mb pamate, takze to vidim cierne Smile
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
stab_
Post subject: Asus WL500 a STAROS?  PostPosted: 16.09.2005 - 12:46 #23061
Guru


Joined: Dec 22, 2003
Posts: 1101
Location: Košice
Saigon wrote: ›Je nejaka moznost napchat do asusa WL500 staros? Potrebujem spravit spoj cca 4km na 5Ghz a mam navyse dva asusy takze by ma to vyslo menej ako cpx alebo wrap.

mozes skusit openwrt s madwifi pre 5GHz karty
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Saigon
Post subject: RE: Asus WL500 a STAROS?  PostPosted: 16.09.2005 - 14:08 #23064
Basic


Joined: Mar 13, 2004
Posts: 226
Location: Maly Cepcin
S madwifi su na vacsie vzdialenosti problemy a preto chcem staros...
To ze ma 2mb si uvedomujem. Mal som na mysli ci by sa nedalo dat staros na usb kluc a potom bootovat sneho.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
airnet
Post subject: RE: Asus WL500 a STAROS?  PostPosted: 16.09.2005 - 20:11 #23066
Ucen


Joined: Máj 05, 2005
Posts: 507
Location: Banov
Saigon wrote: ›S madwifi su na vacsie vzdialenosti problemy a preto chcem staros...
To ze ma 2mb si uvedomujem. Mal som na mysli ci by sa nedalo dat staros na usb kluc a potom bootovat sneho.


Aj mna to uz napadlo... Je to dobry napad, ale ci aj realny???
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
yeager
Post subject: RE: Asus WL500 a STAROS?  PostPosted: 19.09.2005 - 09:51 #23119
Guru


Joined: Jún 19, 2005
Posts: 1018

to je fakt zaujimavy napad, je to vobec mozne?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
remote_slonik
Post subject: RE: Asus WL500 a STAROS?  PostPosted: 19.09.2005 - 13:20 #23126
Basic


Joined: Sep 09, 2005
Posts: 34

podstate ked sa dostanes k booatloaderu tak
predpokladam ze to ma ako ovis viac stupnovy boot tak by si mohol loadnut z usb
ale asus520 nieje na tom lepsie ?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)