Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 27.11.2020 - 23:40


staros a RouterBOARD 532

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
Chalan
Post subject: staros a RouterBOARD 532  PostPosted: 18.06.2005 - 14:28 #20843
Majster


Joined: Máj 12, 2004
Posts: 4579
Location: Bratislava
ako je to so spolahlivostou staros a RouterBOARD 532, ma to niekto nasadene v prevadzke? staci pre staros 64mb ram co ma tato doska? Nebude staros 3 potrebovat viac RAM?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
mgx
Post subject: staros a RouterBOARD 532  PostPosted: 18.06.2005 - 16:30 #20845
Guru


Joined: Dec 27, 2002
Posts: 1504

staros 2.0 vystaci s 64mb ram. o staros 3.0 a spotrebe ram zatial nemam spravy, ale skusim sa informovat.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Chalan
Post subject: RE: staros a RouterBOARD 532  PostPosted: 18.06.2005 - 18:39 #20849
Majster


Joined: Máj 12, 2004
Posts: 4579
Location: Bratislava
skus prosim ta, ten routerboard ma nadstavbu na dalsie minipci ako aj ethernet porty a ma aj lespi cpu ako wrap ale len 64mb, co ma prekvapilo Sad
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Chalan
Post subject: RE: staros a RouterBOARD 532  PostPosted: 18.06.2005 - 21:22 #20854
Majster


Joined: Máj 12, 2004
Posts: 4579
Location: Bratislava
ale asi sa mylim lebo teraz citam ze ma onboard 32MB DDR a potom 64 NAND memory chip, co neviem co znamena... viete niekto prosim?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Chalan
Post subject: RE: staros a RouterBOARD 532  PostPosted: 22.06.2005 - 08:43 #20978
Majster


Joined: Máj 12, 2004
Posts: 4579
Location: Bratislava
MGX zistil si prosim nieco ohladne noveho StarOS 3 a kompatibilite s Routerboard 532, resp. ci mu bude stacit velkost RAM aku ma tato doska. Dakujem
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
mgx
Post subject: staros a RouterBOARD 532  PostPosted: 22.06.2005 - 15:15 #20991
Guru


Joined: Dec 27, 2002
Posts: 1504

STAROS 3.0 este nie je releasnuty, tzn. ze vyrobca este nevie, ake budu jeho naroky. poziadavku som poslal, odpoved zatial nedosla. ani sa necudujem, pretoze to IMHO nema odkial vediet.

m.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
kubiik
Post subject: Re: RE: staros a RouterBOARD 532  PostPosted: 26.06.2005 - 12:48 #21115
Guru


Joined: Jan 24, 2004
Posts: 1685

Chalan wrote: ›ale asi sa mylim lebo teraz citam ze ma onboard 32MB DDR a potom 64 NAND memory chip, co neviem co znamena... viete niekto prosim?


ja to chapem tak, ze operacna pamat (RAM) je 32mb ddr
a ta 64MB NAND je nieco ako flashka

uvidime, v CR je to vypredana aj buduca zasielak co ma prist, takze sa tesim co si zasa pocitam na czfree
 
 View user's profile Send private message ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Chalan
Post subject: RE: staros a RouterBOARD 532  PostPosted: 06.09.2005 - 10:15 #22632
Majster


Joined: Máj 12, 2004
Posts: 4579
Location: Bratislava
ako to bude so staros 3.0 a agere ci prism, budu podporovane aj tieto karty ci len atheros?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
mgx
Post subject: StarOS VX (aka 3.x)  PostPosted: 06.09.2005 - 10:27 #22634
Guru


Joined: Dec 27, 2002
Posts: 1504

Podla mojich informacii bude StarOS Vx (3.x) v primarnej faze podporovat len karty atheros. Podpora chipsetu AGERE je planovana az v roku 2006, podpora chipsetu PRISM zatial nie je planovana vobec.

Samozrejme, toto sa moze kedykolvek zmenit.

Mgx
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
zok
Post subject: staros a RouterBOARD 532  PostPosted: 06.09.2005 - 11:03 #22635
Basic


Joined: Feb 04, 2005
Posts: 175
Location: Gan
mgx wrote: ›staros 2.0 vystaci s 64mb ram. o staros 3.0 a spotrebe ram zatial nemam spravy, ale skusim sa informovat.


64mb ram pre staos staci, ale ako to je z ipt_conntrack? nezaplni sa tabulka ked natkuje siet? alebo ten problem mal iba czf debian?

mozno taram naviem ... Smile
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
mgx
Post subject: RE: staros a RouterBOARD 532  PostPosted: 06.09.2005 - 16:47 #22649
Guru


Joined: Dec 27, 2002
Posts: 1504

pri uptime cca 3 mesiace som si to zatial nevsimol, ani nikdo spominany problem nehlasil. na danom routeri je cca 20 users a NATKo. ak by bol problem s ipt_conntrack, uz by sa to prejavilo.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
zok
Post subject: RE: staros a RouterBOARD 532  PostPosted: 07.09.2005 - 00:41 #22678
Basic


Joined: Feb 04, 2005
Posts: 175
Location: Gan
to je daka haluz, jadro 2.6 zo 64mb ram 20 klientov cez nat a v dmesg sa za 1-2 dni docitam: ipt_conntrack: table full, dropping packet Smile a to aj ked dokonca v proc znizim dobu uchovania spojenia z niekolko dni na 12hodin. darmo asi staros je staros, mozno tam koderi dorobili kompresny algoritmus pre nat tabulku Very Happy bz2 Very HappyVery HappyVery Happy a 3 mesacny uptime je slusne, ale mne sa raz stalo neviem z akym jadrom ci iptablezom ze nehlasil plnu tabulku a klientom otvaralo stranky napoli a podobne ...
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
mgx
Post subject: RE: staros a RouterBOARD 532  PostPosted: 05.10.2005 - 09:41 #23613
Guru


Joined: Dec 27, 2002
Posts: 1504

staros a RouterBOARD 532 = zatial nekompatibilne (RB 5xx maju MIPS procesor!)
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
zok
Post subject: RE: staros a RouterBOARD 532  PostPosted: 06.10.2005 - 21:27 #23706
Basic


Joined: Feb 04, 2005
Posts: 175
Location: Gan
skoda Wink
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)