Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 15.04.2024 - 21:46


bridge

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Page 2 of 2 < 12
Author Message
hedyso
Post subject: RE: bridge  PostPosted: 24.07.2007 - 12:47 #55093
Basic


Joined: Apr 17, 2003
Posts: 315

ok ale na nstream je potrebne dve anteny na jednej a dve na druhej ak sa nemylim, ja mam na oboch iba jednu preto sa pýtam ake presne nastavenenie je potrebne urobit v MK.
Dik
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Robert
Post subject: RE: bridge  PostPosted: 24.07.2007 - 12:54 #55095
Majster


Joined: Okt 19, 2003
Posts: 2339
Location: Bratislava
Chalan wrote: ›a co jeden z tych novych rbciek? bude vhodny na nstreme2? je dolezite na nstreme2 mat dostatocnu ram? myslim ze ram na MK nieje vobec dolezita a mala by stacit 128MB, co vy na to...


Ake nove RB su? Velmi cakam na nieco so silnejsim CPU, aby bolomozne prevadzkovat nstreme2 aj pri vyssej rychlosti. Co som zatial pocul (neoverene), kapacity su - RB532 @ 266MHz - 10mbit/s FD, RB532 @ 400MHz - 16mbit/s FD. Co je inak uz velmi dobre, ale bodlo byriesenie, co spravi aj 35mbit/s FD, ale na to vychadza potrebny procesor aspon 1GHz.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
hedyso
Post subject: RE: bridge  PostPosted: 24.07.2007 - 13:13 #55100
Basic


Joined: Apr 17, 2003
Posts: 315

ok ale na nstream je potrebne dve anteny na jednej a dve na druhej ak sa nemylim, ja mam na oboch iba jednu preto sa pýtam ake presne nastavenenie je potrebne urobit v MK.
Dik
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
icerowicz
Post subject: RE: bridge  PostPosted: 24.07.2007 - 19:36 #55121
Ucen


Joined: Apr 12, 2006
Posts: 930
Location: Vranov nad Topľou
hedyso wrote: ›ok ale na nstream je potrebne dve anteny na jednej a dve na druhej ak sa nemylim, ja mam na oboch iba jednu preto sa pýtam ake presne nastavenenie je potrebne urobit v MK.
Dik


skus tam hodit zlucovac , antena je predsa len passive prvok. Uberie ti to signal o cca -5dB, ale pokial ho mas dostatocny, tak by to malo fungovat.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
hedyso
Post subject: RE: bridge  PostPosted: 27.07.2007 - 15:30 #55352
Basic


Joined: Apr 17, 2003
Posts: 315

To WDS som rozbehal avsak priepustnost je mizerna cca 200kb.
MK ma tieto mody:
Station
Station WDS
AP Bridge - v tomto to mam
Bridge - ma niekto v tomto mode ?
Aligment only
Nstreme dual slave
WDS slave


Ma niekto dva MK v mode Bridge ???
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
lol
Post subject: RE: bridge  PostPosted: 27.07.2007 - 15:45 #55353
Ucen


Joined: Jan 15, 2005
Posts: 768

Ja mam 2x RB532A, 2xCM9 na 2km 30Mbit/s HD vo WDS
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
DxJ
Post subject: RE: bridge  PostPosted: 21.08.2007 - 21:12 #56310
Basic


Joined: Aug 21, 2007
Posts: 2

Potreboval by som pomoct s MK - PPPoE na WMX + routovanie
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
someboy
Post subject: pomoc_pls  PostPosted: 30.09.2007 - 19:23 #57467
Basic


Joined: Aug 17, 2007
Posts: 104

mohol by mi niekto pls. pomôct?


Potrebujem spojit 2 mikrotiky, ake rezimy mam zvolit aby som mal na jednej strane SSID xxx a na druhej SSID yyy - nie rovnake na oboch stranach.
Lebo ked som to spojil cez AP-bridge na jednes strane a na druhej wds slave tak mi to vysielalo 2 SSID rovnakeho nazvu a ked som odvajkol ssid - tam kde som mal nastavene WDS slave tak sa mi to rozpojilo, a dnes som to uz nestihol odskusat a uz to mam osadene na mieste, nemam moznost si to odskusat na stole


vdaka
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
lol
Post subject: RE: bridge  PostPosted: 30.09.2007 - 19:32 #57468
Ucen


Joined: Jan 15, 2005
Posts: 768

To co chces sa neda (ak maju 2 zariadenia spolu komunikovat, musia mat rovnaky essid) a aj keby sa to dalo, nechapem naco to potrebujes?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Page 2 of 2 < 12
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)