Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 17.07.2019 - 10:33


frekvenicia max. 5320

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
millo15
Post subject: frekvenicia max. 5320  PostPosted: 28.04.2006 - 01:35 #34460
Basic


Joined: Apr 12, 2006
Posts: 7

Neviem nastavit frekvenciu vyssie ako 5320, nech robim cokolvek, viem sa pohnut len v rozsahu 5180-5320, ma niekto nejaky tip preco?
Vopred dakujem.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
si
Post subject: RE: frekvenicia max. 5320  PostPosted: 28.04.2006 - 07:01 #34462
Majster


Joined: Jan 12, 2003
Posts: 4249
Location: /dev/null
millo15: zariadenie ?
inac vo vseobecnosti na taketo zvycajne pomoze zmenit krajinu...
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
millo15
Post subject: RE: frekvenicia max. 5320  PostPosted: 28.04.2006 - 09:37 #34466
Basic


Joined: Apr 12, 2006
Posts: 7

CM9 miniPCI karta AR5213 (5004X), je to vo wrape, aka krajina napr.? ak dam SK, tak frekvencie "b" a "g" su OK, len "a" nie.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
si
Post subject: RE: frekvenicia max. 5320  PostPosted: 28.04.2006 - 09:43 #34467
Majster


Joined: Jan 12, 2003
Posts: 4249
Location: /dev/null
skus dat napriklad holandsko (NL) Wink

[a este si spominam ze cosi volakto volakedy spominal aj ze treba karty neak "odomknut" ale neviem, nikdy som nic take nerobil a tie co mam mi funguju aj v 5.4 - 5.7 GHz pasme..]
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Dikobraz
Post subject: RE: frekvenicia max. 5320  PostPosted: 28.04.2006 - 16:28 #34475
Guru


Joined: Okt 30, 2003
Posts: 1130
Location: Velke Kapusany
To ze napises WRAP to este nic neznamena. Aky OS??
V STAR-OSE nastavujem DE alebo ## a v mikrotiku germany.
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
mgx
Post subject: co s tym  PostPosted: 28.04.2006 - 19:15 #34477
Guru


Joined: Dec 27, 2002
Posts: 1504

staros pouziva vlastny zavadzac, tzn. ze nie je nutne pouzit Atheros Band Utility, ktorou sa da zmenit rozsah pouzivanych frekvencii.

V domene doporucujem pre slovensko pouzit namiesto SK znaky ##, co zabezpeci, ze vsetky kanaly su k dispozicii.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
millo15
Post subject: co s tym  PostPosted: 28.04.2006 - 22:06 #34484
Basic


Joined: Apr 12, 2006
Posts: 7

vdaka za rady, funguju vsetky sposoby
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)