Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 17.10.2019 - 04:36


elan AMD520 wrap

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
LaCosta
Post subject: elan AMD520 wrap  PostPosted: 05.11.2005 - 11:19 #24958
Ucen


Joined: Jún 24, 2003
Posts: 598
Location: /dev/null
Mam tu zostatok wrapu bez vyuzitia. Som rozmyslal ze by som s toho spravil AP ma 1 x minipci - 1 x pcmcia. Ten StarOS vyzera slusne. Chel by som narvat do toho 2 atheros karty, avsak podpora je az od verzie router Sad ten wrap ma 32 MB RAM. Je nejaka moznost narvat drivery do client verzie ? Smile Vyuzije sa to len ako AP nic ine ...

Podpora je pre tento wrap priamo, ale iba na prism karty ....
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
remote_slonik
Post subject: RE: elan AMD520 wrap  PostPosted: 08.11.2005 - 11:26 #25047
Basic


Joined: Sep 09, 2005
Posts: 34

a co tam nedat star os ale ten http://k240.humlak.cz/index.php?show=sw_inst
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Chalan
Post subject: RE: elan AMD520 wrap  PostPosted: 08.11.2005 - 12:20 #25053
Majster


Joined: Máj 12, 2004
Posts: 4578
Location: Bratislava
myslim si ze nieco cez 1tis sk jednorazovo za podporovany system staros nieje az tak tragicke.. hmm?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Dikobraz
Post subject: RE: elan AMD520 wrap  PostPosted: 08.11.2005 - 13:04 #25057
Guru


Joined: Okt 30, 2003
Posts: 1130
Location: Velke Kapusany
Tak tak. Slonik ma tendenciu hladat vselijake OS na WRAPA. Skusal som
PFSENSE, MIKROTIK, STAR-OS. Vsetko ma svoje vyhody a nevyhody.
1. PFSENSE -Je to hovedo, atheros podporuje tak na polovicku. Vyzera to dobre
2.Mikrotik- Stabilny, vela moznosti nastaveni, skvela podpora Atheros, prism. Orinoco to velmi nepodporuje.
3. Star-os -Menej moznosti nastaveni ako Mikrotik, skvela podpora Orinoca, problemi s PRISM

Ale aj tak je moj favorit Star-OS
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
LaCosta
Post subject: hmmm  PostPosted: 08.11.2005 - 17:09 #25079
Ucen


Joined: Jún 24, 2003
Posts: 598
Location: /dev/null
No uvidime .. mikrotik mame ako router a stabilita a vykon je bezkonkurencna-y, lvl 5 pre AP je dost drahy, osobne sa neoplati ... no uvidime ako dalej.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
alwarez
Post subject: RE: elan AMD520 wrap  PostPosted: 09.11.2005 - 12:32 #25103
Basic


Joined: Máj 22, 2005
Posts: 477
Location: Michalovce
jj lvl5 je drahy, zato mam 2.9.6 level6 cracked Smile
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
LaCosta
Post subject: RE: elan AMD520 wrap  PostPosted: 01.02.2006 - 16:48 #29184
Ucen


Joined: Jún 24, 2003
Posts: 598
Location: /dev/null
alwarez wrote: ›jj lvl5 je drahy, zato mam 2.9.6 level6 cracked Smile


ale no ... Smile inak teraz je cena super, akcia v i4 aj cm10 karta .. uz nie je co riesit
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)