Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 17.10.2019 - 04:54


2xDSL <-> LAN

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
matt
Post subject: 2xDSL <-> LAN  PostPosted: 17.11.2005 - 21:24 #25371
Basic


Joined: Nov 17, 2005
Posts: 4

Je mozne pripojit LAN na dve, prip. tri DSL pripojky cez WRAPy a dynamicky podla ich zatazenia presmerovavat pakety?? Existuje nejake riesenie??
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
eXplorer
Post subject: RE: 2xDSL <-> LAN  PostPosted: 17.11.2005 - 21:33 #25372
Majster


Joined: Feb 25, 2003
Posts: 2606
Location: BA,BB
Dalsi provider ktory nakupuje konektivitu cez DSL ? Twisted Evil

Skus pouzit search - si 1000ci v poradi kto sa pyta uplne rovnaku vec. Myslim ze tento prispevok patri rovno do ZUMPY.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
matt
Post subject: RE: 2xDSL <-> LAN  PostPosted: 17.11.2005 - 21:52 #25376
Basic


Joined: Nov 17, 2005
Posts: 4

eXplorer wrote: ›Dalsi provider ktory nakupuje konektivitu cez DSL ? Twisted Evil

Skus pouzit search - si 1000ci v poradi kto sa pyta uplne rovnaku vec. Myslim ze tento prispevok patri rovno do ZUMPY.


Myslis, ze existuje lepsie riesenie pre cca 10 uzivatelov byvajucich v panelaku v jednom vchode??
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
eXplorer
Post subject: RE: 2xDSL <-> LAN  PostPosted: 17.11.2005 - 22:22 #25377
Majster


Joined: Feb 25, 2003
Posts: 2606
Location: BA,BB
matt wrote: ›Myslis, ze existuje lepsie riesenie pre cca 10 uzivatelov byvajucich v panelaku v jednom vchode??


Myslim ze pre 10 userov bohate staci 1Mbit FLAT program od STonline... A ked nie tak 2 DSL linky s tym ze, cez jednu pustis NATko (teda vsetko vratane stahovacich P2P softov ako kazza, dc atd) a druha na PROXY (tadial pustis ciste len web bez moznosti tahat objekty vacsie ako 500kB napriklad). Nemusis nic riesit a bude ti na to stacit aj WRAP (ak na proxaci vypnes cache a pouzijes ho len na oddelenie trafficu).

Toto ale nic nemeni na tom, ze by si mohol prekonat svoju lenivost a pouzit search aby si si dane info nasiel. Pisal som ho sem uz X-krat a nielen ja, staci hladat.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
mgx
Post subject: wrap + source routing  PostPosted: 17.11.2005 - 23:23 #25384
Guru


Joined: Dec 27, 2002
Posts: 1504

doslovna odpoved: ano da sa to, cez source routing.
wrap je len linux router, nic viac, nic menej. StarOS je LINUX. pravidla pre sourcerouting tam vies dat tiez. Mgx
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)