Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 28.02.2020 - 03:39


Presun konfiguracii na novy server

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
yeager
Post subject: Presun konfiguracii na novy server  PostPosted: 22.06.2016 - 12:57 #111262
Guru


Joined: Jún 19, 2005
Posts: 1018

viete mi poradit ako by som vedel presunut konfiguraciu na novy PC?
skusal som urobit backup a nasledne to na novom PC obnovit ale je to cele zle ... zrejme v Ros su sietove karty viazane na mac a tak mi po nahrati backupu precisloval eth3-8 ... takze nemam eth1 a 2 na ktorom som mal najviac nastaveni ...
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
JOFO
Post subject: RE: Presun konfiguracii na novy server  PostPosted: 22.06.2016 - 13:37 #111263
Majster


Joined: Jan 08, 2006
Posts: 2546

ved si mozes najprv premenovat vsetky iface podla potreby, aby sedel konfig a potom importnut nastavenia...
ja to robim tak, ze si exportnem vsetko (nie cez backup, ale klasicky cez export) a potom len pastnem do terminalu resp cez import (ak je toho viac) nahodim na novy ROS..
takto som to riesil, ked som vymnienal stare RB950 za CCRko..
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
yeager
Post subject: RE: Presun konfiguracii na novy server  PostPosted: 22.06.2016 - 15:36 #111265
Guru


Joined: Jún 19, 2005
Posts: 1018

samozrejme som to premenoval, ale ked som tam nahral backup a restertol pc porty boli premenovane ...
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
JOFO
Post subject: RE: Presun konfiguracii na novy server  PostPosted: 22.06.2016 - 18:16 #111266
Majster


Joined: Jan 08, 2006
Posts: 2546

Nerob zálohu cez backup/restore ale cez export/import
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
yeager
Post subject: RE: Presun konfiguracii na novy server  PostPosted: 22.06.2016 - 20:42 #111268
Guru


Joined: Jún 19, 2005
Posts: 1018

skusal som import/export ... problem je ale v tom, ze mi to neprenesie knofiguraciu forewallu, nat, mangle ...
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
JOFO
Post subject: RE: Presun konfiguracii na novy server  PostPosted: 22.06.2016 - 20:43 #111269
Majster


Joined: Jan 08, 2006
Posts: 2546

asi budes musiet exportnut zvlast firewall, ifaces a queues
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
yeager
Post subject: RE: Presun konfiguracii na novy server  PostPosted: 22.06.2016 - 20:53 #111271
Guru


Joined: Jún 19, 2005
Posts: 1018

to je dost na ...
potom musim vsetko exportovat po jednom ... address, dhcp, dns, firewall .... Sad
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
yeager
Post subject: RE: Presun konfiguracii na novy server  PostPosted: 22.06.2016 - 21:35 #111272
Guru


Joined: Jún 19, 2005
Posts: 1018

kua je to dost na howno ... ked urobim napriklad
ip address> export.... tak mi neexportuje uplne vsetklo ...
na upgrade hw nemysleli???
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
deelite
Post subject: RE: Presun konfiguracii na novy server  PostPosted: 24.06.2016 - 09:24 #111276
Basic


Joined: Apr 22, 2003
Posts: 358

Co znamena, ze ti nevyexportuje upne vsetko? Ze tam nemas komplet vsetky IP? Aku verziu mas?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
yeager
Post subject: RE: Presun konfiguracii na novy server  PostPosted: 25.06.2016 - 02:02 #111277
Guru


Joined: Jún 19, 2005
Posts: 1018

mam verziu 6.20 aj na jedom aj na drtuhom ... ked dam full baskup tak mi tam nahra vsetko ale su premenovane eth karty ... zacinaju sa od eth3, nemam tam eth 1 a 2 ... ked urobim export tak karty mam pomenovane spravne, ale zase firewall, mangle, nat su prazdne, samozrejme mozem exportovat firewatl, co je ok . ale ked som exportoval IP address> tak miesto 8 ip rangeov co mam nastavene mi prenieslo iba 3 ...
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)