Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 10.08.2020 - 21:57


mk a virtual ap

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
Chalan
Post subject: mk a virtual ap  PostPosted: 19.05.2014 - 15:02 #106516
Majster


Joined: Máj 12, 2004
Posts: 4579
Location: Bratislava
skusal to niekto? funguje mu to? mne to nejak nevysiela ssid, ros 6.13...
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Chalan
Post subject: RE: mk a virtual ap  PostPosted: 19.05.2014 - 16:05 #106518
Majster


Joined: Máj 12, 2004
Posts: 4579
Location: Bratislava
takze so zapnutym nv2 na fyzickom adaptery virtual ap nefunguje, parada Sad
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
JOFO
Post subject: RE: mk a virtual ap  PostPosted: 19.05.2014 - 20:34 #106519
Majster


Joined: Jan 08, 2006
Posts: 2549

virtualAP funguje na rovnakom protokole ako master iface.. t.j. ak mas nv2 tak samozrejme nemoze vysietat ssid, kedze master je nv2
VAP je dobre akurat tak na podelenie trafiku na APcku.. napr ja som ich pouzival ako HotSpoty t.j. master bol APcko pre zakaznikov a na VAP som mal ssid hotspotu, kde nebolo zapnute ziadne sifrovanie a trafik siel na jednu VLANu s ostatnymi hotspotmi..
VAP funguje len ak je master iface v rezime AP


Last edited by JOFO on 22.05.2014 - 09:55; edited 1 time in total
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
m-tec
Post subject: RE: mk a virtual ap  PostPosted: 20.05.2014 - 11:07 #106522
Ucen


Joined: Máj 31, 2006
Posts: 965
Location: Šahy
Ja som to mal kedysi tiez zapnute na jednom bode, potom som zistil ze to znizuje priepustnost u klientov tak som to zrusil.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)