Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 30.09.2020 - 23:29


komunikacia cez terminal v jednom MK1 s druhym MK2

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
pedro4444
Post subject: komunikacia cez terminal v jednom MK1 s druhym MK2  PostPosted: 28.01.2014 - 21:04 #105756
Ucen


Joined: Júl 15, 2011
Posts: 765

Zdravim vo spolok zaujimalo by ma ci sa da cez terminal v jednom mikrotiku zadat taky prikaz, ktory by spravil ze by sa prihlasil do druheho mikrotiku napr. cez ssh a spustil by nejaky prikaz??
Jednoducho povedane MK1 nieco sleduje a ked nieco nastane potrebujem aby o tom informal druhy mk2 a ten potom spustil co treba...
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Chalan
Post subject: RE: komunikacia cez terminal v jednom MK1 s druhym MK2  PostPosted: 31.01.2014 - 15:44 #105797
Majster


Joined: Máj 12, 2004
Posts: 4579
Location: Bratislava
presne toto som potreboval aj ja s tym rozdielom ze z MK terminalu by sa prihlasil na zariadenie ktore je pripojene cez serial terminal a odtial vybral prikazom info... no na nic som neprisiel... pisal som aj na mk forum ale nikto nic... vid. http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=9&t=80493
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
pedro4444
Post subject: RE: komunikacia cez terminal v jednom MK1 s druhym MK2  PostPosted: 05.02.2014 - 10:18 #105842
Ucen


Joined: Júl 15, 2011
Posts: 765

asi to budem musiet obist cez nejaky server. Ze jeden MK ked teda nieco nastane posle cez terminal na server nejaky bud email alebo spravu a tam to server bude kontrolovat a ked dostane spravu tak posle prikaz MK2 aby spravil to a to... Ine riesenia ma vazne nenapada ked to nejde priamo spravit cez terminal...
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
kotol
Post subject: RE: komunikacia cez terminal v jednom MK1 s druhym MK2  PostPosted: 05.02.2014 - 14:17 #105844
Guru


Joined: Júl 14, 2005
Posts: 1586

treba skusit mk. forum ale u nas to mame poriesene cez linux kde nemas problem, napisat hocico...
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)