Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 23.04.2018 - 11:40


USG dve LAN siete a dva WAN

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
cobain
Post subject: USG dve LAN siete a dva WAN  PostPosted: 26.03.2018 - 17:41 #113402
Majster


Joined: Aug 31, 2005
Posts: 2294
Location: Hájske
Ahojte,
riesim problem na testovacej sieti a neviem si pomoct s nastavenim statyckych routovacich pravidiel.
LAN1 10.0.8.0/24
LAN2 VLAN20 10.0.21.0/24
WAN1 trebars 192.168.1.20 GW 192.196.1.1
WAN2 trebars 192.168.2.20 GW 196.168.2.1
potrebujem docielit aby vsetko na LAN1 sko von cel WAN1
a vsetko v LAN2 slo von cez WAN2
a uz dosli vsetky napady. cez uja googla som zatial takuto situaciu nenasiel, vsetky priklady sa odvolavaju na jednu LAN a dve GW.
Hram sa s tym len jeden den. Ale asi to vypada tak ze ten USG vie robit medzi WAN1 a WAN2 len load balance alebo fail over.
No ak by niekoho z vas napadlo ako tu USG donutit pracovat podla mojich krasnych predstav budem vdacny.
Vsetko ostatne som pripravil otestoval a sprava sa to podla zamyslanych predstav nasledneho pouzitia. uz len docielit aby tieto siete isli kazda svojim WAN portom. Ak nie bude tam musiet ist mikrotik CCR.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
midnight_man
Post subject: RE: USG dve LAN siete a dva WAN  PostPosted: 26.03.2018 - 19:09 #113403
Majster


Joined: Feb 14, 2011
Posts: 2507

ak je tam mrkva tak mangle
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
cobain
Post subject: RE: USG dve LAN siete a dva WAN  PostPosted: 26.03.2018 - 19:42 #113404
Majster


Joined: Aug 31, 2005
Posts: 2294
Location: Hájske
mikrotik si spravim, mam ho ako na centrale tak v kosiciach a nemam problem, tam si viem spravit vela veci ale v UBNT som neni tak doma. A chcel som to nasadit nakolko tam je moznost centralnej spravy, ktoru pouzivam na AP, a aby cela siet nebola na mne. Tak dam nieco klikacie a budu klikat aj kolegovia. Ale akosi som sa doklikal do stavu zufalstva xD.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)