Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 17.12.2017 - 05:23


ubnt m5 bridge ako na to

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
Chalan
10 Post subject: ubnt m5 bridge ako na to  PostPosted: 25.11.2017 - 13:33 #113189
Majster


Joined: Máj 12, 2004
Posts: 4544
Location: Bratislava
caute chcem nahradit ptp spoj rb-rb mikrotik za ubnt-ubnt...

na jednej strane mam mode ap-bridge ethernet port mam v bridge s wlan
na druhej strane mam mode station-bridge ethernet port mam v bridge s wlan

za rbckami su routre a vsetko funguje ako ma...

ked to nahradim ubnt je treba na ubnt oboch stranach zafajknut wds bridge? ci staci AP client mode? ubnt ma tiez ethernet v bridge s wlan...

nebude cas na testy preto sa pytam a prosim o radu tych ktori pouzivate ubnt ze ako to bude chodit bezproblemov, diki...
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Chalan
Post subject: RE: ubnt m5 bridge ako na to  PostPosted: 25.11.2017 - 13:33 #113190
Majster


Joined: Máj 12, 2004
Posts: 4544
Location: Bratislava
a este aky je rozdiel ked skenujem pasmo na klientovi a najdem svoje ap a dam select alebo lock to ap....
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
jurkoo
3 Post subject: RE: ubnt m5 bridge ako na to  PostPosted: 25.11.2017 - 15:37 #113191
Basic


Joined: Aug 30, 2011
Posts: 225

Ja mam vsade na ptp ubnt zapnute WDS a bridge mod a ide to bez chyby ako LAN kabel Very Happy
Na klientovi ked das select, tak vyberie dane APcko. Ked si das lock to AP, tak si zapameta aj MAC adresu APcka. Hodilo by sa to asi keby niekto vysielal s rovnakeym SSID. Inac je to podla mna nevyhoda, lebo ked vymenis APcko, tak musis zmenit aj MAC na klietovi. Inac sa to nespoji.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
midnight_man
1 Post subject: RE: ubnt m5 bridge ako na to  PostPosted: 25.11.2017 - 16:53 #113192
Majster


Joined: Feb 14, 2011
Posts: 2482

ak je to PtP spoj kde mas cast siete za tym tak treba WDS bridge (transparentný bridge) inak budes vidiet všetko za tým spojom pod jednou MAC adresou.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Chalan
Post subject: RE: ubnt m5 bridge ako na to  PostPosted: 26.11.2017 - 20:12 #113193
Majster


Joined: Máj 12, 2004
Posts: 4544
Location: Bratislava
diki chalani,ok cize jedna strana AP a zafajknute wds bridge a druha strana klient zafajknute wds bridge... lock to ap je nevyhoda to je fakt... kebyze chcem pripojit viacerych klientov s wdbrige na to ap pojde to? lebo mk v mode ap-bridge a station-bridge s tym problem nemal...
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
jurkoo
3 Post subject: RE: ubnt m5 bridge ako na to  PostPosted: 26.11.2017 - 20:22 #113194
Basic


Joined: Aug 30, 2011
Posts: 225

ano pojde aj ptmp s wds bridge.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)