Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 29.01.2020 - 16:09


NAT na prepinacoch cisco

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
Radoko77
Post subject: NAT na prepinacoch cisco  PostPosted: 22.11.2019 - 11:51 #113790
Basic


Joined: Feb 28, 2005
Posts: 397
Location: Michalovce
ahojte cisco N9x zavadza zaujimavu funkciu NATko,
ma s tym niekto skusenosti? ake su tam obmedzenia, vsimol som si v datasheet 1024 neviem coho

je to zaujimava moznost, ako jednym svicom vybavit na CORE urovni kombinaciu routra a swica

https://www.cisco.com/c/en/us/products/ ... 35989.html

configuracia
https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/s ... 01100.html

natko a HA
https://www.cisco.com/en/US/docs/ios-xm ... 6B1C055109
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
gyro
Post subject: RE: NAT na prepinacoch cisco  PostPosted: 14.12.2019 - 00:59 #113807
Majster


Joined: Okt 22, 2003
Posts: 3293
Location: Banská Bystrica - Rudlová
Groups? - 1024 ... Nemalo by to byť nič, čo by ťa obmedzovalo (ak sa bojíš, že by šlo o počet spätných otvoriteľných portov, pri normálnej implementácii NAT ich nemôže byť menej ako 65 tisíc).
Number of Network Address Translation (NAT) entries? - 1023 ... Netmask: 255.255.252.0 = 22, toľko IP za ktoré chceš schovávať môžeš použiť.
Zas na druhú stranu, je to Cisco a ak poznáš môj názor na túto firmu, tak poznáš môj názor na túto firmu Smile
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Radoko77
Post subject: RE: NAT na prepinacoch cisco  PostPosted: 15.12.2019 - 22:59 #113809
Basic


Joined: Feb 28, 2005
Posts: 397
Location: Michalovce
nejde o cisco, je to aj na huawei a inde, ale vo vseobecnosti ..... pri klasicky routroch, nie L3 swicoch pouzivas ludovo povedane dynemicky NAT pool, cize vies sa s tym krasne vyhrat, obmedzit, pofiltrovat a taktiez drzis obrovitansku contrack tabulku a pod. preto ma zaujima ako je to s L3 svicom, lebo s touto funkcionalitou NAT som sa este nestretol, a velmo ma to zaujalo
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
pixall
Post subject: RE: NAT na prepinacoch cisco  PostPosted: 17.12.2019 - 02:21 #113810
Majster


Joined: Okt 21, 2003
Posts: 4229

Radoko77 wrote: ›nejde o cisco, je to aj na huawei a inde, ale vo vseobecnosti ..... pri klasicky routroch, nie L3 swicoch pouzivas ludovo povedane dynemicky NAT pool, cize vies sa s tym krasne vyhrat, obmedzit, pofiltrovat a taktiez drzis obrovitansku contrack tabulku a pod. preto ma zaujima ako je to s L3 svicom, lebo s touto funkcionalitou NAT som sa este nestretol, a velmo ma to zaujalo


podla tohto
https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/s ... 01100.html
mi to tak pripada ze skutocne ide o 1023 poloziek v conntrack tabulke, a este aj to zdielane s nejakymi resorcami toho switcha, takze ak to spravne chapem, tak to je taka nudzovka, ale urcite nic cez co by sa dali pustit normali uzivatelia.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)