Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 22.09.2018 - 07:09


Toughswitch Pro 8-port napájané DC 48V

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Page 1 of 2 12 >
Author Message
Oriesok
Post subject: Toughswitch Pro 8-port napájané DC 48V  PostPosted: 27.05.2014 - 11:51 #106577
Basic


Joined: Júl 06, 2011
Posts: 44

Súkúšal niekto Toughswitch Pro na DC 48V zo záložného DC zdroja napr. AD, Eltek ap.
Sw ma integrovaný zdroj AC-DC ktorého vystup je presne 48V.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
kubiik
Post subject: Toughswitch Pro 8-port napájané DC 48V  PostPosted: 27.05.2014 - 15:01 #106578
Guru


Joined: Jan 24, 2004
Posts: 1682

Oriesok wrote: ›Súkúšal niekto Toughswitch Pro na DC 48V zo záložného DC zdroja napr. AD, Eltek ap.
Sw ma integrovaný zdroj AC-DC ktorého vystup je presne 48V.


musi ist;
na par miestach mame switch vonku v boxe a napajanie mame cez dvojlinku 48 V

switch znese aj 24V - v tomto pripade dava aj obdobne napatia na portoch. pri nastaveni POE 48V dava 24V, pri nastaveni POE 24V dava 12V

avsak neviem co to robi s komponentmi switchu ak ocakaval na vstupe 48V....
 
 View user's profile Send private message ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Palino
Post subject: RE: Toughswitch Pro 8-port napájané DC 48V  PostPosted: 27.05.2014 - 15:34 #106579
Basic


Joined: Júl 12, 2003
Posts: 473
Location: nedaleko Turčianskych Teplíc
Mas tam zdroj 48V alebo zalozny, ktory dava 55V ?
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
kubiik
Post subject: RE: Toughswitch Pro 8-port napájané DC 48V  PostPosted: 27.05.2014 - 16:15 #106581
Guru


Joined: Jan 24, 2004
Posts: 1682

normalny 48VDC meanwell tusim
 
 View user's profile Send private message ICQ Number 
Reply with quote Back to top
sef
Post subject: RE: Toughswitch Pro 8-port napájané DC 48V  PostPosted: 21.05.2015 - 21:17 #109048
Basic


Joined: Feb 18, 2007
Posts: 416

Nazdar. Otvaram tuto temu aby som nezakladal novu. Potrebujem na jednom bode vyriesit 24V aj 48V. Momentalne tam mam Meanwell AD155B 150W a napajam tym cca 6 UBNT. Teraz tam pribudne licenc co potrebuje 48V. Ako to vyriesit?

1. dat tam AD155C + 4 baterky nejake 12V / 50 Ah a potom DC/DC na 24V
2. mam tam AB155B + 2 bat. 12V/18 Ah a k tomu DC/DC na 48V (nebude slaba vydrz) alebo zmenit este baterky na 50 Ah.
3. Touchswitch PRO tam mozem dat len problem ze je napajane 220V. Nejde to napajat AD155C a nastavit jeden port na 48V a ostatok na 24?

Dakujem za radu.
Inak ten licen pojde optika + dvojlinka asi. Takze napada ma AD155C + TS od UBNT 8port + bat. 4ks 12V/40AH +-,
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
airbilly
Post subject: RE: Toughswitch Pro 8-port napájané DC 48V  PostPosted: 21.05.2015 - 22:29 #109049
Guru


Joined: Mar 13, 2005
Posts: 1865
Location: Nitra
sef wrote: ›Nazdar. Otvaram tuto temu aby som nezakladal novu. Potrebujem na jednom bode vyriesit 24V aj 48V. Momentalne tam mam Meanwell AD155B 150W a napajam tym cca 6 UBNT. Teraz tam pribudne licenc co potrebuje 48V. Ako to vyriesit?

1. dat tam AD155C + 4 baterky nejake 12V / 50 Ah a potom DC/DC na 24V
2. mam tam AB155B + 2 bat. 12V/18 Ah a k tomu DC/DC na 48V (nebude slaba vydrz) alebo zmenit este baterky na 50 Ah.
3. Touchswitch PRO tam mozem dat len problem ze je napajane 220V. Nejde to napajat AD155C a nastavit jeden port na 48V a ostatok na 24?

Dakujem za radu.
Inak ten licen pojde optika + dvojlinka asi. Takze napada ma AD155C + TS od UBNT 8port + bat. 4ks 12V/40AH +-,

Kúp si Racom, ten ide aj na 24v. Kvôli tomu sme prestali kupovať SAF
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
sef
Post subject: RE: Toughswitch Pro 8-port napájané DC 48V  PostPosted: 22.05.2015 - 11:21 #109051
Basic


Joined: Feb 18, 2007
Posts: 416

No beriem inu znacku kvoli vykonu ak by som tam mohol dat RAY tak ho tam dam velmi rad a spekuloval by som iba ako natiahnut 40m optiky zo stoziara. Teraz musim vymyslat a prerabat napajanie z 48V na 24V a aby toho nebolo dost tak aj na 12V. Preto som myslel ci ten TS Pro ci by mi nepomohol. Nemal ho niekto rozobraty? a vyhodit z tamadial zdroj z 220 na asi 48V ako niekedy tusim RB1100AH mala v sebe.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
pixall
Post subject: RE: Toughswitch Pro 8-port napájané DC 48V  PostPosted: 22.05.2015 - 12:54 #109052
Majster


Joined: Okt 21, 2003
Posts: 4213

bastlit napajanie pre partisicove synchro... pan je vyznavac adrenalinovych sportov? Smile hotove a pouzitlene DC-DC menice ma meanwell, napriklad 48->12 alebo 48->24. ak potrebujes ist s napatim hore, to (tusim) meanwell nerobi, ale da sa pouzit toto http://wiki.merenienergie.cz/index.php/SDS-SWPOE (pouzivame vo variante kde mame na vstupe 10-28Volt a na vystupe 24volt). standardne je to do cca 50W vykonu, na poziadanie by mozno spravili aj vykonnejsi.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
sef
Post subject: RE: Toughswitch Pro 8-port napájané DC 48V  PostPosted: 22.05.2015 - 13:23 #109053
Basic


Joined: Feb 18, 2007
Posts: 416

Ale ved trochu adrenalinu nezaskodi. Viem o tej alternative ze prehodit z 48 DC na DC 24V ale len som rozmyslal nad inou alternativou ci by nebola. Ale asi nie je nejaka rozumna a rychla. Mimochodom su aj patch kable opticke myslim na vzdialenost cca 33m tolko potrebujem od anteny do skrinky? ALebo len pouzit nejaky 4-8 zilovy a nazvarat ho? Myslim original exterierove opticke patch kable? Samozrejme nie ze 100Eur za 10 m kabla. Nasiel som aj tie DC POE co su ku racomom ale ten ma vstup 36-72V a vystup 56V. Skoda ze nie 24 vstup.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Thomas
Post subject: RE: Toughswitch Pro 8-port napájané DC 48V  PostPosted: 22.05.2015 - 13:45 #109054
Majster


Joined: Okt 31, 2006
Posts: 2062
Location: TT
http://www.ofacom.cz/catalogs/163_1_2_0 ... s-dc-f.pdf
Za 10m chceli niečo okolo 40 € bez DPH presne ti ale cenu takto z hlavy nepoviem.
Prípadne to vyrábajú aj vo verzii bez medenej dvojlinky.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
deadbiker
Post subject: RE: Toughswitch Pro 8-port napájané DC 48V  PostPosted: 22.05.2015 - 20:00 #109057
Basic


Joined: Nov 11, 2009
Posts: 192

Thomas wrote: ›http://www.ofacom.cz/catalogs/163_1_2_07-o-04-lc-ad-cord-plus-dc-f.pdf
Za 10m chceli niečo okolo 40 € bez DPH presne ti ale cenu takto z hlavy nepoviem.
Prípadne to vyrábajú aj vo verzii bez medenej dvojlinky.


Nepozna niekto vyrobcu co robi nieco podobne s FTP kablom?. Uz som to niekde videl ze bol takto FTP kabel ktomu dve zily na napajanie. Spolu pekne obalene pravdepodobne v outdoorovom prevedeni.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
airbilly
Post subject: RE: Toughswitch Pro 8-port napájané DC 48V  PostPosted: 22.05.2015 - 20:38 #109058
Guru


Joined: Mar 13, 2005
Posts: 1865
Location: Nitra
Mám nejaké zbytočné meniče z 12v na 48v, 75w. Ak by si mal záujem. Stálo to strašné €. Za nejakých 20 € by som to predal.
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
sef
Post subject: RE: Toughswitch Pro 8-port napájané DC 48V  PostPosted: 22.05.2015 - 21:36 #109059
Basic


Joined: Feb 18, 2007
Posts: 416

Dakujem za ponuku ale uz som si objednal AD155C a k tomu SD z 48 na 24V. Ako to fungovalo to 12 na 48? Bola potrebna asi nejaka vacsia bateria, ci nie?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
zelmar
Post subject: RE: Toughswitch Pro 8-port napájané DC 48V  PostPosted: 23.05.2015 - 19:41 #109060
Guru


Joined: Okt 23, 2005
Posts: 1027
Location: /etc/bin/ladin
AK by niekto usudil ze na sajte ma viac watov odoberanych na 24V a len jeden licencak co pyta 35W a nechce tam grcat 4ks batt tak tu ma riesenie aj taketo - http://www.meanwell.co/napajacie-zdroje ... sd-200b-48
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
yeager
Post subject: RE: Toughswitch Pro 8-port napájané DC 48V  PostPosted: 25.05.2015 - 08:15 #109062
Guru


Joined: Jún 19, 2005
Posts: 1017

ja uvazujem nad tymto
http://www.atria.sk/lumar-upsl-600s/
aby som nemusel davav 2 alebo 4 baterky na sajt, toto odzalohuje 230V z 12V baterie a pouzival by som original trafa aj pre licenc aj pre RB750UP ... pisu, ze ma sinusovy priebech, nema to niekto odskusane? alebo ma to nejaku nevyhodu podla vas?
60W vie odzalohovat na 9h z jednej 74Ah baterky ...
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Page 1 of 2 12 >
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)