Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 18.07.2019 - 19:16


WRAP + StarOS a bridge

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
cobain
Post subject: WRAP + StarOS a bridge  PostPosted: 31.03.2006 - 09:50 #33102
Majster


Joined: Aug 31, 2005
Posts: 2295
Location: Hájske
Prosim o pomoc.
Potrebujem dat do brige ETH1 a WPCI1 ale ako som sa o to pokusal nejde to stale jedno rozhranie vypise chybu ( dana ipe sa vyuziva na druhom rozhrani)

jedna sa o toto:

server kde bezi shaper ma ETH0 ( miestana LAN) 192.168.1.1. s tadeto to musim dostat na WRAP na ETH1 kde by som potreboval IP 192.168.1.X a spravit BRIDGE na WPCI1 s IP: 192.168.1.Y ale toto sa mi nedari.

PS: SI vraj si sa na to MGX-a pytal ako si to vyriesil?

Dakujem vam za pomoc
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
si
Post subject: RE: WRAP + StarOS a bridge  PostPosted: 31.03.2006 - 13:54 #33115
Majster


Joined: Jan 12, 2003
Posts: 4249
Location: /dev/null
ked to davas do bridge, nedavaj na kazde rozhranie zvlast IP, staci na jedno

PS: ja som mal (a este stale mam) problem s niecim uplne inym (na to dojdes mozno neskor Smile )
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
cobain
Post subject: RE: WRAP + StarOS a bridge  PostPosted: 31.03.2006 - 14:01 #33117
Majster


Joined: Aug 31, 2005
Posts: 2295
Location: Hájske
si wrote: ›ked to davas do bridge, nedavaj na kazde rozhranie zvlast IP, staci na jedno

PS: ja som mal (a este stale mam) problem s niecim uplne inym (na to dojdes mozno neskor Smile )

cize to bude vypadat nasledovne:
ETH1 : 192.168.1.2 a WPCI1 0.0.0.0 a obe zariadenia v bridge ?

a aky mas ty problem
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
si
Post subject: RE: WRAP + StarOS a bridge  PostPosted: 31.03.2006 - 14:08 #33119
Majster


Joined: Jan 12, 2003
Posts: 4249
Location: /dev/null
cobain: ano
(nezabudni ze musia mat rovnake cislo bridge-u)

ja mam problem ten ze to nema uplne transparentny bridge - t.j.:
1. pokial mam za klientom (na ktorom je bridge) router a za tym neake dalsie veci, tak k tym dalsim veciam sa neviem dostat pokial neposlali za poslednu hodinu neaky packet - problem napriklad v pripade radii ktore su standardne pasivne a IP pouzivaju len na to aby som ich mohol managovat a monitorovat - neda sa na ne dostat zo strany AP; v sucasnosti to osieram jednym scriptom ktory posiela fake-ovane packety na wrap Smile
2. neprenesie mi to IPv6
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
cobain
Post subject: RE: WRAP + StarOS a bridge  PostPosted: 31.03.2006 - 14:19 #33120
Majster


Joined: Aug 31, 2005
Posts: 2295
Location: Hájske
si: to cislo je jasne Smile
za wrapom resp AP bude trebars 5460 a za nou uz len zkaznikove PC ize v podstate sa dalej nepalanujem dostat.
a teda zakaznik bude mat na radiu potom ip 192.168.1.x a na pc 192.168.1.y
dobre som to pochopil ?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
cobain
Post subject: RE: WRAP + StarOS a bridge  PostPosted: 04.04.2006 - 00:11 #33374
Majster


Joined: Aug 31, 2005
Posts: 2295
Location: Hájske
Takze pre vsetkych co s tym budu mat proble, tu je sposom ako to nastavit:
1: vymazat na danych rozhraniach nastavene IP
2: vytvorit bridge a presvedcit sa ze su naozaj vytvorene .
3: na jednu kartu nastavit IP adresu.
4: hotovo , save a aktivovat zmeny v systeme.

PS: si tvrdi ze najlepsie je nastavit ip na blizsie rozhranie, ak by most prdol Smile

Tymto dakujem si-ckovy a MGX-ovy za ich ochotu, a cas ktory mi venovali, a dufam ze este venuju.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Robert
Post subject: RE: WRAP + StarOS a bridge  PostPosted: 04.04.2006 - 00:24 #33378
Majster


Joined: Okt 19, 2003
Posts: 2339
Location: Bratislava
Quote: › pokial mam za klientom (na ktorom je bridge) router a za tym neake dalsie veci, tak k tym dalsim veciam sa neviem dostat pokial neposlali za poslednu hodinu neaky packet - problem napriklad v pripade radii ktore su standardne pasivne a IP pouzivaju len na to aby som ich mohol managovat a monitorovat - neda sa na ne dostat zo strany AP; v sucasnosti to osieram jednym scriptom ktory posiela fake-ovane packety na wrap

V akom rezime bezi ten wireless spoj? Skutocnost, ze das wireless do bridgu s ethernetom, sama o sebe nic neznamena. Vid Ovislink, kde su obe rozhrania v bridge a robit to presne ro iste, co popisujes.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
si
Post subject: RE: WRAP + StarOS a bridge  PostPosted: 04.04.2006 - 01:25 #33381
Majster


Joined: Jan 12, 2003
Posts: 4249
Location: /dev/null
Robert: AP - client
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Robert
Post subject: RE: WRAP + StarOS a bridge  PostPosted: 04.04.2006 - 01:33 #33383
Majster


Joined: Okt 19, 2003
Posts: 2339
Location: Bratislava
si: A "sme doma". WDS nemozes pouzit?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
si
Post subject: RE: WRAP + StarOS a bridge  PostPosted: 04.04.2006 - 01:42 #33388
Majster


Joined: Jan 12, 2003
Posts: 4249
Location: /dev/null
Robert: vzhladom na viacero klientov na jednom AP a to este divoko rozhodenych som to (zatial) radsej neskusal
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Robert
Post subject: RE: WRAP + StarOS a bridge  PostPosted: 04.04.2006 - 09:10 #33395
Majster


Joined: Okt 19, 2003
Posts: 2339
Location: Bratislava
si: Tak to Ti potom ani neodporucam. Avsak v rezime AP-SA mozes na transparentny bridge takmer s istotou zabudnut.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)