Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 28.03.2024 - 16:32


11. SKFREE - ALPI

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Page 4 of 4 < 1234
Author Message
Thomas
Post subject: RE: 11. SKFREE - ALPI  PostPosted: 22.06.2012 - 00:23 #99393
Majster


Joined: Okt 31, 2006
Posts: 2062
Location: TT
ale no tak zas sa nehádajte ... čo nám bráni zostať o den dlhšie , alebo sa presunúť inam kde dslkar usporiada párty ....
no a tý postarší môžu ...... no čo vlastne robia starý ludia ?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
pixall
Post subject: RE: 11. SKFREE - ALPI  PostPosted: 22.06.2012 - 03:03 #99394
Majster


Joined: Okt 21, 2003
Posts: 4247

Aman wrote: ›alebo inak sa spytam... ked si chces gyro a pixall troska oddychnut, odreagovat sa, vypnut, zabavit sa so znamymi / kamaratmi, proste troska vypadnut - tak co robis?
lebo podla mna ked clovek skoci do tatralandie, nejakeho bazena, na bowling, tenis, biliard, alebo motokary, tarzaniu a bohvie co este, tak to nie je hriech a nie je na tom nic zle. neviem, ja mam na zivot iny nazor.


to je vsetko ok kamo, ziadny problem.... ide asi o to, ze ty a steve sa chcete ist na stretko primarne oddychnut s kamaratmi a ja chcem primarne porozpravat s kolegami s fachu ako robit veci co najlepsie a ulahcit si tak zivot... ten obsah, oddych vs praca, sa navzajom v jednom case na jedno mieste nehodi miesat. zasluzili by si dva navzajom nekolidujuce terminy.. ALPI gejdak, SKFREE tatralandia... noproblemo... Smile ale zeby sme sa rozumeli, tak obaja ste na ALPI silno pozyvani aj ocakavani, to je samozrejme. ziadne ze bud jedno alebo druhe, ziadna segregacia, e-e... len iny obsah, bud sa oddychujeme alebo pracujeme, ale nie naraz oboje... hm?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
gyro
Post subject: RE: 11. SKFREE - ALPI  PostPosted: 22.06.2012 - 08:11 #99395
Majster


Joined: Okt 22, 2003
Posts: 3321
Location: Banská Bystrica - Rudlová
Aman wrote: ›
gyro wrote: ›Ja plne súhlasím s prezidentom združenia, na ožieračky ste už starí (a vlastne už dávno ste boli), na to máte kamarátov z mokrej štvrte.

V žiadnom prípade tam ľudia mimo ALPI nemajú čo robiť.


kokos, ale kto rozprava o ozierani???
alebo inak sa spytam... ked si chces gyro a pixall troska oddychnut, odreagovat sa, vypnut, zabavit sa so znamymi / kamaratmi, proste troska vypadnut - tak co robis?
lebo podla mna ked clovek skoci do tatralandie, nejakeho bazena, na bowling, tenis, biliard, alebo motokary, tarzaniu a bohvie co este, tak to nie je hriech a nie je na tom nic zle. neviem, ja mam na zivot iny nazor.

ale stale pripominam, ze som zato, aby sa prvy den venoval plne only alpi a dalsi den kto chce ostane a kto nie, moze ist dalej makat domov. a nechapem preco by sa to nedalo spravit takto...

nie ze by som sa vas chalani chcel dotknut, ale co vy robite ako vo volnom case??? len makate a makate? lebo aj ja mam firmu, ktoru sa snazim zveladovat, mam rodinu, manzelku, dieta a predsa sa snazim si trocha uzit to, co zivot ponuka. chodite vobec na dovolenky, s partiou chalanov aspon raz za cas von do mesta na kofolu?
lebo takto ked sa narychlo zamyslim, tak zelmar, steve, mtec, airbilly, 421, kubiik a kopec dalsich ma teraz ani nenapada - tak mam pocit, ze vsetci rozmyslaju v tomto smere podobne ako ja. alebo sme podla vas vsetci stale deti?


Ako som napisal, na to mas kamaratov z mokrej stvrte, toto nie je oddcyh toto je praca, ktomu snad uz nie je co dodavat, nikto ti nezakazal ist na ine stretko alebo dokonca nikto ta nenuti sem prist co by bolo samozrejme ako clena ALPI na skodu.
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
kubiik
Post subject: RE: 11. SKFREE - ALPI  PostPosted: 22.06.2012 - 09:39 #99397
Guru


Joined: Jan 24, 2004
Posts: 1685

podla mna by jednoznacne stacilo to ako hovoril aman;

prvy den alpi stretnutie cely den. clovek, ktory nie je v alpi: access denied !
ked sa stretnutie skonci, clovek sa moze rozhodnut ci zostane na skfree/afterparty pokecat s dalsimi od fachu alebo pojde domov.
nevidim v tom nic zle a obmedzujuce.

dolezite je aby nebolo alpi stretko druha vec na programe...ako to byvava....
dolezita je disciplina - kedsa povie ze alpi zacina o 09:00, aby nikto nemeskal a nezacinalo sa koli oneskorencom o 11:00. aby sa nevysedavalo v bare ale diskutovalo a riesilo na stretnuti. a halvne aby sa len nekecalo ale mali sme z toho nejake vysledky, zisk.

bol som teraz na jednej konferencii co organizoval vnet. prvy den konferencia, druhy den artos stretnutie. co myslite ako to dopadlo? tak ako alpi a pod.... ucast biedna, priprava na stretko minimalna....
 
 View user's profile Send private message ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Aman
Post subject: RE: 11. SKFREE - ALPI  PostPosted: 22.06.2012 - 11:13 #99399
Majster


Joined: Nov 10, 2005
Posts: 2014

to pixall a gyro
samozrejme aj mne ide v prvom rade o alpi stretko, preto som aj hovoril, ze prvy den neplanovat nic ine a ani neriesit nic ine. kubiik to vystihol dobre - dolezite veci treba dat hned na zaciatok, lebo dalsi den je vacsinou uz "iny".
ale ok, bude jak rozhodne organizator, ja sa prisposobim. ked nebude na dalsi den nic, tak nebudem koli tomu robit sceny.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
pixall
Post subject: RE: 11. SKFREE - ALPI  PostPosted: 22.06.2012 - 14:11 #99400
Majster


Joined: Okt 21, 2003
Posts: 4247

tatralandia a gejdak su od seba nejakych 20-30 kilometrov ak sa nemylim.

na sobotu v gejdaku organizovat ALPI, piatok vecer zraz a uvod, v sobotu riadny program, v sobotu vecer koniec oficialneho programu, kto chce moze ist prec, kto nechce moze ostat do nedele na neoficialne kecy pri pive a kofole atd. kto nie je clen nech tam vobec nelezie, neclenom vstup zakazany.

v nedelu v tatralandii moze byt skfree freetime (skfreetime), alpinisti ktori sa chcu ist kupat sa tam presunu v sobotu vecer alebo v nedelu rano z gejdaku, ostatni nealpinisti mozu v tatralandii zacat v sobotu rano, v piatok vecer, pre mna za mna aj stvrtok rano, v utorok napoludnie, atd... Wink

gejdak zariadi gyro, tatralandiu sa hlasil steve. ja len by som kolegu priatela steveho velmi prosil aby to zariadil tak aby mohol prist na ALPI a nebol uviazany v bazene, ucast steva aj amana je na alpi vysoko ocakavana, ale radst z bazena vam zobrat nechceme.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Page 4 of 4 < 1234
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)