Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 18.07.2018 - 08:58


mrznutie

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
NNN
Post subject: mrznutie  PostPosted: 18.06.2012 - 10:02 #99326
Basic


Joined: Júl 17, 2003
Posts: 72
Location: Vychod Slovenska
Pani, mam jeden problem s nanostationmi a aj rocketami na sieti. Z nicoho nic sa zaseknu ci je to rocket , loco, klasicke nanostation M5 je to jedno -* vytuhnu a pomoze len vypnut a zapnut stavu. Skusal som zalozane zdroje, kable vymenit, tienene netienene konektory vsetko mozne ale problem neprestava. Stretli ste sa uz s tym ? Je to region Humenne, v inych lokalitach tento problem nie je. Moze to mat nieco spolocne s tym ze v HN je 5GGHz pasmo tak zasvinene ze az nedobre ??? Uz nic ma nenapada. Dik za kazdu radu Sad


Last edited by NNN on 18.06.2012 - 10:14; edited 1 time in total
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
xtome2
Post subject: RE: mrznutie  PostPosted: 18.06.2012 - 10:14 #99327
Basic


Joined: Aug 14, 2011
Posts: 206

nemas tam skynet? http://www.root.cz/clanky/virus-v-bezdr ... ch-skynet/
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
NNN
Post subject: RE: mrznutie  PostPosted: 18.06.2012 - 10:19 #99328
Basic


Joined: Júl 17, 2003
Posts: 72
Location: Vychod Slovenska
Kontorola na skynet - zariadenia su čiste - bez viru
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Jardo
Post subject: RE: mrznutie  PostPosted: 18.06.2012 - 12:56 #99330
Basic


Joined: Okt 21, 2007
Posts: 305

A mne v poslednej dobe robi to, ze ked naskenujem siete z AP tak uz potom sa klienti nepripoja, musim len reboot. A to je jedno nacom to spravim. Zase daky novy cervik.. asi
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Aman
Post subject: RE: mrznutie  PostPosted: 18.06.2012 - 14:24 #99335
Guru


Joined: Nov 10, 2005
Posts: 1990

mne nic z hore uvedenych ubnt zariadenia nerobia...
ale zato sa mi nejak casto v poslednej dobe stava, ze sa zariadenie resetne do defaultu. zeby z tepla? na verzii fw nezalezi... robilo to uz aj na najnovsom
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Aman
Post subject: mrznutie  PostPosted: 18.06.2012 - 14:26 #99336
Guru


Joined: Nov 10, 2005
Posts: 1990

NNN wrote: ›Pani, mam jeden problem s nanostationmi a aj rocketami na sieti. Z nicoho nic sa zaseknu ci je to rocket , loco, klasicke nanostation M5 je to jedno -* vytuhnu a pomoze len vypnut a zapnut stavu. Skusal som zalozane zdroje, kable vymenit, tienene netienene konektory vsetko mozne ale problem neprestava. Stretli ste sa uz s tym ? Je to region Humenne, v inych lokalitach tento problem nie je. Moze to mat nieco spolocne s tym ze v HN je 5GGHz pasmo tak zasvinene ze az nedobre ??? Uz nic ma nenapada. Dik za kazdu radu Sad


otazka je, ze cez ake kable to napajas... ubnt su dost haklive na slabe napatie / vodice. treba kvalitne utp/ftp kable a ideal 24V napajanie.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Thomas
Post subject: RE: mrznutie  PostPosted: 18.06.2012 - 14:36 #99337
Majster


Joined: Okt 31, 2006
Posts: 2062
Location: TT
Jardo wrote: ›A mne v poslednej dobe robi to, ze ked naskenujem siete z AP tak uz potom sa klienti nepripoja, musim len reboot. A to je jedno nacom to spravim. Zase daky novy cervik.. asi


tento bug bol v niektorej betaverzii 5.5. final verzia to už nerobí
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Thomas
Post subject: RE: mrznutie  PostPosted: 18.06.2012 - 14:37 #99338
Majster


Joined: Okt 31, 2006
Posts: 2062
Location: TT
Aman wrote: ›mne nic z hore uvedenych ubnt zariadenia nerobia...
ale zato sa mi nejak casto v poslednej dobe stava, ze sa zariadenie resetne do defaultu. zeby z tepla? na verzii fw nezalezi... robilo to uz aj na najnovsom


treba vypnúť reset tlačítko v nastaveniach a už by sa nemali sami od seba resetovať , tiež sa nám to stávalo a na teplote fakt nezáleží
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
NNN
Post subject: Reset - restart -mrznutie  PostPosted: 18.06.2012 - 17:24 #99342
Basic


Joined: Júl 17, 2003
Posts: 72
Location: Vychod Slovenska
Kable mame tieneny od ubnt, dlzky kabla su max do 3-5m a zdroje original 24V a stale sa to seka .... napr. dnes jeden rocket uz 3x za sebou a bolo vymenene vsetko od kabla az po rocket
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Jardo
Post subject: RE: mrznutie  PostPosted: 18.06.2012 - 20:07 #99344
Basic


Joined: Okt 21, 2007
Posts: 305

Thomas wrote: ›
Jardo wrote: ›A mne v poslednej dobe robi to, ze ked naskenujem siete z AP tak uz potom sa klienti nepripoja, musim len reboot. A to je jedno nacom to spravim. Zase daky novy cervik.. asi


tento bug bol v niektorej betaverzii 5.5. final verzia to už nerobí


Praveze nemam nikde uz beta. Vsade je official 5.5 alebo 4.0.1, no najnovsie. Ale castejsie to robi na 4.x
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Jardo
Post subject: RE: mrznutie  PostPosted: 18.06.2012 - 20:08 #99345
Basic


Joined: Okt 21, 2007
Posts: 305

Tak slnecna interferencia...
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
midnight_man
Post subject: RE: mrznutie  PostPosted: 18.06.2012 - 20:59 #99346
Majster


Joined: Feb 14, 2011
Posts: 2512

Aman špecifikuj ktore zariadenia? Mkova seria? ci stare NS? wisp? ...klop klop nemam ziadne taketo problemy zatial a to 3/4 siete fici na UBNT. Zakladom pri UBNT je poriadny kábel a dobré koncovky = spolahlive napajanie. UBNT je na to fest citlive.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
midnight_man
Post subject: RE: mrznutie  PostPosted: 18.06.2012 - 21:06 #99347
Majster


Joined: Feb 14, 2011
Posts: 2512

NN dobre si overil ci nemas skynet? co si spravil aby si to zistil?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
NNN
Post subject: kontrola  PostPosted: 19.06.2012 - 16:42 #99352
Basic


Joined: Júl 17, 2003
Posts: 72
Location: Vychod Slovenska
kontrola cez x.y.z.d/admin.cgi a aj cez ssh ci su tam posktryvane veci /persist na asbise bol dobre prepracovany navod
 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)