Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 21.10.2017 - 19:45


IP tunel resp.VLAN?

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
m-tec
Post subject: IP tunel resp.VLAN?  PostPosted: 25.11.2009 - 11:27 #77385
Ucen


Joined: Máj 31, 2006
Posts: 965
Location: Šahy
Caute, riesim problem ktory som zatial este neriesil. Potrebujem prepojit siete resp. dve prevadzky jednej firmy ktore su fyzicky na inom mieste. Mam routovanu siet, ip rozsahy su rozne na oboch koncoch, kazda prevadzka je pripojena na ine AP /mikrotik/. Skuste mi prosim vas poradit ci sa to da nejako jednoducho zvladnut. Cestou VLAN asi nebude mozne ist, nakolko ako klientske jednotky pouzivam wisp station od ubiqity a tam sa VLAN neda vytvorit. Dik za rady.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
backslash_
Post subject: RE: IP tunel resp.VLAN?  PostPosted: 25.11.2009 - 11:51 #77387
Basic


Joined: Júl 17, 2008
Posts: 100
Location: SNV
Ahoj. Ja by som sa vydal cestou tunelom cez OpenVPN.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
m-tec
Post subject: RE: IP tunel resp.VLAN?  PostPosted: 25.11.2009 - 12:02 #77388
Ucen


Joined: Máj 31, 2006
Posts: 965
Location: Šahy
Takze vytvoril som eoip tunel na oboch AP, prepingam sa od jedneho konca na druhy a naopak. Malo by to byt urobene tak ze vlastne pripojenie na internet bude poskytovane len na jednom konci. Neviem teraz do akeho IP rozsahu dat klientske AP na strane kde akoze nebude internet, len tunel . Ci ho ponechat v IP rozsahu AP na ktory je pripojeny alebo pouzit IP rozsah ktory som pridelil tunelu. Thanks
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
m-tec
Post subject: RE: IP tunel resp.VLAN?  PostPosted: 25.11.2009 - 12:07 #77390
Ucen


Joined: Máj 31, 2006
Posts: 965
Location: Šahy
takze skusim to aj ja nacrtnut :
budova1-->client{wisp station}-->AP/RB/<---> AP1/RB/<--client2/wisp station/<--budova2/internet/
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)