Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 21.10.2017 - 19:45


StarOs - Trendnet 510 APB

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
kaktus_x
Post subject: StarOs - Trendnet 510 APB  PostPosted: 17.03.2007 - 17:11 #47878
Basic


Joined: Mar 17, 2007
Posts: 2

Ahoj,
mam problem a prosim nekoho o pomoc. WRAP(StarOs) mam jako AP 5GHz a jako klienty mam Trendnet510APB. Vse se bez jakehokoli problemu spoji. Jeden problem ale tam mam a to ze za klientama 2 x Trendnet510APB jsou switche a na ne koncovy klienti. Sit neni routovana takze WRAP(StarOS) jen bridge. Bohuzel koncovym klientum se na widlich zacala objevovat hlaska u sitove karty **overovani identitz ** a nekomu internet jde a nekomu ne ( spise to vypada ze se vzdy prihlasi na internet jen jeden clovek za clientem Trendnet510APB). Ve StarOS jsem zadne upravy firewall, nat atd nedelal, nechal jsem implicitni nastaveni. Nevite nekdo co by to mohlo bejt?????

Moc dekuji za pomoc
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
alwarez
Post subject: StarOs - Trendnet 510 APB  PostPosted: 17.03.2007 - 18:37 #47881
Basic


Joined: Máj 22, 2005
Posts: 475
Location: Michalovce
kaktus_x wrote: ›Ahoj,
mam problem a prosim nekoho o pomoc. WRAP(StarOs) mam jako AP 5GHz a jako klienty mam Trendnet510APB. Vse se bez jakehokoli problemu spoji. Jeden problem ale tam mam a to ze za klientama 2 x Trendnet510APB jsou switche a na ne koncovy klienti. Sit neni routovana takze WRAP(StarOS) jen bridge. Bohuzel koncovym klientum se na widlich zacala objevovat hlaska u sitove karty **overovani identitz ** a nekomu internet jde a nekomu ne ( spise to vypada ze se vzdy prihlasi na internet jen jeden clovek za clientem Trendnet510APB). Ve StarOS jsem zadne upravy firewall, nat atd nedelal, nechal jsem implicitni nastaveni. Nevite nekdo co by to mohlo bejt?????

Moc dekuji za pomoc


neviem ci novy firmware vie klonovat mac adresu, ak vie tak na novom to ide, ak nevie tak pomoze jedine rezim WDS ktory ti prepusti viac mac adres, trendnety v mode klient (ked som ho mal ja) tak prepustali len 1 mac adresu, cize len 1 PC mohlo surfovat cez neho v klient mode.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
kaktus_x
Post subject: RE: StarOs - Trendnet 510 APB  PostPosted: 17.03.2007 - 19:14 #47882
Basic


Joined: Mar 17, 2007
Posts: 2

takze nastavit 510APB do rezimu wds(wireles bridge) kde bude zadana mac wrapu(CM9 karty) ale jak to nastavit na StarOS na CM9 karte?
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)