Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 17.12.2017 - 18:45


mikrotik transparentny klient

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
frido13
Post subject: mikrotik transparentny klient  PostPosted: 16.01.2014 - 17:12 #105645
Basic


Joined: Sep 20, 2005
Posts: 260

Zdar

ma niekto skusenosti ako to co najjednoduchsie nastavit bez toho aby sa vytvaralo neake wds na vysielaci.

dakujem
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
tulo
Post subject: mikrotik transparentny klient  PostPosted: 16.01.2014 - 21:51 #105651
Ucen


Joined: Jan 30, 2004
Posts: 647

frido13 wrote: ›Zdar

ma niekto skusenosti ako to co najjednoduchsie nastavit bez toho aby sa vytvaralo neake wds na vysielaci.

dakujem


Station bridge
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
frido13
Post subject: RE: mikrotik transparentny klient  PostPosted: 21.01.2014 - 20:50 #105704
Basic


Joined: Sep 20, 2005
Posts: 260

vedel by si presny config

lebo station bridge oproti ap bridge neako dobre nechodi--teda ked to porovnavam cisto s modom station

neviem ci to je protokolom alebo
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Chalan
Post subject: RE: mikrotik transparentny klient  PostPosted: 22.01.2014 - 13:44 #105705
Majster


Joined: Máj 12, 2004
Posts: 4544
Location: Bratislava
v com nechodi neako dobre?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
frido13
Post subject: RE: mikrotik transparentny klient  PostPosted: 22.01.2014 - 15:26 #105712
Basic


Joined: Sep 20, 2005
Posts: 260

boli tam vypadky na radiovej strane ani modulacia si nerozumela
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Chalan
Post subject: RE: mikrotik transparentny klient  PostPosted: 22.01.2014 - 16:35 #105714
Majster


Joined: Máj 12, 2004
Posts: 4544
Location: Bratislava
to je divne... ja pouzivam station-bridge a nemam s tym tieto problemy... zo zaciatku boli s transparentnostou ale to som mal nieco zle v konfigu uz si nepamatam... mas na oboch stranach mk?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
frido13
Post subject: RE: mikrotik transparentny klient  PostPosted: 22.01.2014 - 19:04 #105717
Basic


Joined: Sep 20, 2005
Posts: 260

Chalan wrote: ›to je divne... ja pouzivam station-bridge a nemam s tym tieto problemy... zo zaciatku boli s transparentnostou ale to som mal nieco zle v konfigu uz si nepamatam... mas na oboch stranach mk?


mozes hodit tvoj konfig?

ano robime s mikrotikom 99%
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)