Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 21.10.2017 - 19:49


Problem s multicastom

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
wsk
Post subject: Problem s multicastom  PostPosted: 15.12.2013 - 17:59 #105376
Basic


Joined: Mar 17, 2006
Posts: 311

Ahojte!
Mam nasledovny problem. Multicast routujem na ciscu 3550. Multicast VLAN102 spustam do lokalnej siete cez to cisco pre desiatky STB a bez problemov funguje vsade(aj na RB-ckach). Cez 2.gigovy port pustam dalej aj internetovu VLAN aj multicast VLAN102 do dalsej dediny. V ceste je este 3510MA(1.3.7.2) -- AirFiber -- AirFiber -- 3528(1.4.18.1). U zakaznika funguje v pohode multicast ked je sam vo VLANe 102. Ked su viaceri, tak vo vecernych hodinach sa vyskytuje problem, ze stream sa zastavi, po zmene kanalu nabehne. Cim viac zakaznikov vo VLANe, tym castejsie. Ked si vytvorim dalsiu VLANu a zakaznik je v nej sam, tak problem sa nevyskytuje.
Presne taky pripad som mal aj na lokalnej sieti ked som mal dalsiu 3528-ku prepojenu s ciscom, ale vyriesil som to tak, ze zakaznika s TV sluzbou som pichol do cisca a edgecore obsluhuje len interetovych klientov. Neviete mi poradit? Dakujem!
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger  
Reply with quote Back to top
zelmar
Post subject: RE: Problem s multicastom  PostPosted: 17.12.2013 - 16:57 #105388
Guru


Joined: Okt 23, 2005
Posts: 1025
Location: /etc/bin/ladin
3528 a jemu podobne switche su na transport mcastu absolutne nepouzitelne sracky. Daj ich iba ako acces swi... tam bude mala pravdepodobnost ze bude mcastu ne neho moc v tejto ulohe to relativne dobre zvladaju aj ked mam par bytoviek kde je cez 17iptv pripojok a tam uz su 3528M nepouzitelne aj ako access switche-vzdy vecer

Tie kurvy maju male buffre. Namiesto nich si supni radsej nejake starsie cisco 3550 s gigi portami


Smile
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
neos
Post subject: mcast  PostPosted: 17.12.2013 - 20:03 #105389
Ucen


Joined: Aug 09, 2004
Posts: 683

zelmar wrote: ›3528 a jemu podobne switche su na transport mcastu absolutne nepouzitelne sracky. Daj ich iba ako acces swi... tam bude mala pravdepodobnost ze bude mcastu ne neho moc v tejto ulohe to relativne dobre zvladaju aj ked mam par bytoviek kde je cez 17iptv pripojok a tam uz su 3528M nepouzitelne aj ako access switche-vzdy vecer

Tie kurvy maju male buffre. Namiesto nich si supni radsej nejake starsie cisco 3550 s gigi portami


Smile


a co teda odporucas na podobny ucely access switcha s iptv? Teda okrem postarsich cisco? DCN? Btw, 2950 je na tom ako s multicastami?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)