Author |
Message |
|
Post subject: RE: FW pre 5460 so shapingom
Posted: 12.05.2007 - 13:45 #50950
|
|
Majster
|
|
Robert wrote: ›Uz som niekolkokrat spominal verziu lukicovho FW pre Ovislink WL5460AP, ktoru mam dokoncenu na 99%. Pokial by bol zaujem, donutim sa dokoncit to a mozem to dat k dispozicii. shaping tam nemam implementovany, ale inak je tam k dispozicii kompletna funkcionalita iptables, routovanie (okrem iproute2), tunely (nie VPN) a pod.
zelmar wrote: ›Alebo použivat namiesto ovisu straightcore ktore ma v štandardnom fw aj shaping, routing, nat-nie nat, citlivost,a kopec ineho.HW je totožne s ovisom sračkami typu wline a stoji tolko co ovis a ma aj 4porty ako tolko ospevovany shit BB.
straightcore si uz opravilo ten bug s vytuhavanim komunikacie pri zapnutom shapingu? sa mi zdalo ze s tym nevedia pohnut... je vesele sledovat ako sa historia opakuje... my sme sa na tom natrapili asi pred 3 rokmi ked sme pustali na trh prvu W4500... potom sa na tom istom pokopalo straightcore... a robert, ked na tomto hw/sw vyskusas shaping, vsadim dve piva ze to nepojde ani tebe... cesty paketov cez MIPSovy kernel su nevyspytatelne... |
|
|
|
|
|
|
Posted: 12.05.2007 - 19:42 #50962
|
|
Guru
|
|
gyro wrote: › zelmar wrote: ›Alebo použivat namiesto ovisu straightcore ktore ma v štandardnom fw aj shaping, routing, nat-nie nat, citlivost,a kopec ineho.HW je totožne s ovisom sračkami typu wline a stoji tolko co ovis a ma aj 4porty ako tolko ospevovany shit BB.
co mas proti nasmu mestu ?
Gyro ty si riadne vemeno...myslel som čierny box
|
|
|
|
|
|
|
Posted: 12.05.2007 - 19:44 #50964
|
|
Guru
|
|
pixall wrote: › Robert wrote: ›Uz som niekolkokrat spominal verziu lukicovho FW pre Ovislink WL5460AP, ktoru mam dokoncenu na 99%. Pokial by bol zaujem, donutim sa dokoncit to a mozem to dat k dispozicii. shaping tam nemam implementovany, ale inak je tam k dispozicii kompletna funkcionalita iptables, routovanie (okrem iproute2), tunely (nie VPN) a pod.
zelmar wrote: ›Alebo použivat namiesto ovisu straightcore ktore ma v štandardnom fw aj shaping, routing, nat-nie nat, citlivost,a kopec ineho.HW je totožne s ovisom sračkami typu wline a stoji tolko co ovis a ma aj 4porty ako tolko ospevovany shit BB.
straightcore si uz opravilo ten bug s vytuhavanim komunikacie pri zapnutom shapingu? sa mi zdalo ze s tym nevedia pohnut... je vesele sledovat ako sa historia opakuje... my sme sa na tom natrapili asi pred 3 rokmi ked sme pustali na trh prvu W4500... potom sa na tom istom pokopalo straightcore... a robert, ked na tomto hw/sw vyskusas shaping, vsadim dve piva ze to nepojde ani tebe... cesty paketov cez MIPSovy kernel su nevyspytatelne...
Teraz stroskotali pre istotu na svojich 5GHz srákotach s Ralinkom , ktorý je tááák strašno nachujááá , že ho nevedia ani prinutit fungovat na viac ako 500m ...a mam pocit , že pokial tam ten ralink ostatne bude to len platanie plataneho a ojebavanie ojebaneho a stabilita bude riadne v .... |
|
|
|
|
|
|
Posted: 13.05.2007 - 03:49 #50988
|
|
Majster
|
|
zelmar wrote: ›
Teraz stroskotali pre istotu na svojich 5GHz srákotach s Ralinkom , ktorý je tááák strašno nachujááá , že ho nevedia ani prinutit fungovat na viac ako 500m ...a mam pocit , že pokial tam ten ralink ostatne bude to len platanie plataneho a ojebavanie ojebaneho a stabilita bude riadne v ....
ked sa ku nam dostali vzorky pred tristvrt rokom tak sme to po prvych testoch odlozili ad acta ako viacmenej neopuzitelne... a oni v tom normalne preplacali firmware, dali to na trh, a az potom zistili ze s tym nieco nie je nieco v poriadku... bodaj by si konkurencia furt pocinala takto obozretne... |
|
|
|
|
|
|
Posted: 13.05.2007 - 10:01 #50992
|
|
Guru
|
|
pixall wrote: › zelmar wrote: ›
Teraz stroskotali pre istotu na svojich 5GHz srákotach s Ralinkom , ktorý je tááák strašno nachujááá , že ho nevedia ani prinutit fungovat na viac ako 500m ...a mam pocit , že pokial tam ten ralink ostatne bude to len platanie plataneho a ojebavanie ojebaneho a stabilita bude riadne v ....
ked sa ku nam dostali vzorky pred tristvrt rokom tak sme to po prvych testoch odlozili ad acta ako viacmenej neopuzitelne... a oni v tom normalne preplacali firmware, dali to na trh, a az potom zistili ze s tym nieco nie je nieco v poriadku... bodaj by si konkurencia furt pocinala takto obozretne...
DATA s svojimy 5GHz d-comom tiez skuša trpezlivosť ludi.
Ludia pozor na to co kupujete. Najprv si zistite co je vo vnutry a ked niekto len začne otvarať usta so slovami Rali.... tak mu to do nej strčte a utekajte. |
|
|
|
|
|
|
Posted: 13.05.2007 - 14:46 #51029
|
|
Majster
|
|
a este to preistotu odistit |
|
|
|
|
|
|
Posted: 13.05.2007 - 19:05 #51041
|
|
Guru
|
|
Robert wrote: ›Uz som niekolkokrat spominal verziu lukicovho FW pre Ovislink WL5460AP, ktoru mam dokoncenu na 99%. Pokial by bol zaujem, donutim sa dokoncit to a mozem to dat k dispozicii. shaping tam nemam implementovany, ale inak je tam k dispozicii kompletna funkcionalita iptables, routovanie (okrem iproute2), tunely (nie VPN) a pod.
robert...ja som ti aj vtedy napisal, ze ak mas zaujem mohol by si to niekema hodit a pastnut link.....
ale sak nic |
|
|
|
|
|
|